viernes, 7 de noviembre de 2008

Greenpeace presenta: Climate of hope

Benvolguda amiga, benvolgut amic

Greenpeace et convida a la projecció del documental Climate of hope, escrit i produït per Scott Ludlam per a l'Aliança Antinuclear de l'Oest d'Austràlia, ANAWA, i al col·loqui posterior.

Aquest documental prova amb dades i arguments que l'energia nuclear no només no és la solució al canvi climàtic sinó que més a més és un veritable fracàs econòmic, tecnològic, mediambiental i social.

L'actual model energètic està basat en el consum ineficient d'energia i en la seva producció ilimitada i creixent, principalment a partir de fonts d'energia contaminants, perilloses i no renovables, com l'energia contaminants, perilloses i no renovables, com l'energia nuclear i els combustibles fòssils (petroli, gas...) que provoquen impactes negatius sobre el medi ambient.

En aquest acte podràs veure el documental Climate of hope, participar en el posterior col·loqui i conèixer les diverses activitats de la nostra campanya ¡ Jo sóc antinuclear ! »

El col·loqui tindrà lloc:

A BARCELONA, dimarts 11 de novembre a les 7 del vespre, a la Sala La Cuina del Centre Francesca Bonnemaison, Sant Pere Més Alt, 7.


Úneix-te al registre Jo sóc antinuclear!

2 comentarios:

Gwen Stacy dijo...

Benvolgut presi,

És de suposar que participaràs en el coloqui.
Que ens estàs espamejant amb el grinpis a base de bé! ;-P

Anónimo dijo...

.. Por lo menos mantiene el blog activo ..